Webmaster til leie

Et virkemiddel for å komme høyt opp i søkemotorer (f.eks Google) er at nettsiden oppdateres jevnlig med ny tekst og bilder. Dette er endringer på siden som gir høyere rating hos søkemotorene. Det er en innsats som hviler på  bedriften selv, men ofte kan det være vanskelig å få tid til nettopp slike oppdateringer i en hektisk hverdag med mange gjøremål. Og kanskje du er litt “rusten” i hvordan du gjør det?

Ikke fortvil! BITdesign tilbyr en tjeneste kalt “webmaster til leie”. Denne tjenesten inkluderer proaktive, månedlige påminnelser om at det nå er på tide å oppdatere nettsiden din.

BITdesign hjelper deg med oppdateringene

Du sender oss råmateriale, (uansett medie; -epost, minnepenn, telefonsamtale) og vi tilpasser materialet med tekst og bilder slik at det fremstår som noe nytt på nettsiden. Eksempler på oppdateringer kan være nye kunder, -tjenester, -ansatte, -samarbeidspartnere, -arrangementer, -kampanjer osv.

Hvorfor velge oss?

Vi sørger for helhetlig strategi på alle dine digitale kanaler, ikke bare nettsiden.
Sitste nytt blir aldri stående med publiseringsdato 13. april 2013!
Hvis du ikke bruker verktøy daglig, er det fort å glemme hvordan man gjorde ting. Fordi dette er vår jobb, bruker vi aldri unødig tid på å finne passord eller funksjoner.

Hvordan kommer jeg i gang?

Etter avtaleinngåelse, tar vi kontakt for å avklare oppdateringfrekvens og samarbeidsform.

Send oss råmaterialet

Uansett medie; -epost, minnepenn, telefonsamtale: vi tilpasser materialet med tekst og bilder slik at det fremstår som noe nytt på nettsiden.

De gode historiene

Eksempler på oppdateringer kan være nye kunder, -tjenester, -ansatte, -samarbeidspartnere, -arrangementer, -kampanjer osv.