Nyhetsbrev og annen digital markedsføring

Er det lenge siden du kommuniserte med kundene dine?

Du trenger ikke be lokalavisen komme på besøk for å få oppmerksomhet rundt egen bedrift! I dag kan du selv publiserer budskapet  på sosiale medier, i nyhetsbrev og på din egen webside eller blogg.

Vi hjelper deg å finne de gode nyhetene og de riktige distribusjonskanalene for din bedrift og målgruppe. Prosessen starter ofte med en digital markedsplan. Deretter velger vi riktige kanaler og verktøy.

Nyhetsbrev på e-post

For å lykkes med epostmarkedsføring krever det at du bygger en liste med epostadresser til personer som ønsker å motta mail fra deg.  Jo større liste du har, jo flere bestillinger kan du få ved hver utsendelse.

Vi hjelper deg slik at det blir enkelt å få abonnenter på nyhetsbrevet, f.eks gjennom en tilmeldingsmodul på webside eller webshop. Deretter lager vi maler til ulike kampanjer. Du kan selv velge om du vil legge inn innhold, eller om vi skal gjøre det for deg. Vi kan også hjelpe deg med utsendelsen.

Sosiale medier

Det viktigste er ikke å være overalt, men å være fullt og helt tilstede der man velger å være. Vi hjelper deg prioritere og å komme i gang, enten det er Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Google +, Youtube, Vimeo eller blogger.

Digitale og/eller interaktive annonser

Google er for mange den naturlige innfallsvinkelen til å finne informasjon i dag.

Ved å benytte ulike digitale marketingløsninger på en klok måte, åpnes dører for å både nå ut til potensielle kunder, dele informasjon, og skape relasjoner gjennom toveis kommunikasjon.

Hvorfor velge oss?

Vi er vant til å formidle infomasjon digitalt til kunder i ulike bransjer og organisasjoner. Derfor kan vi hjelpe deg å spisse budskapet og “timme” teksten.
Vi har prøvd ut de verktøy og plattformer som finnes i markedet og valgt ut de beste. Vi helper deg å komme i gang med disse.
Vi hjelper deg med å sette opp tinge i et riktig digitalt format. Det er ikke det samme som å får det pent i Word eller Powerpoint.
Vi sørger for helhetlig strategi på alle dine digitale kanaler, ikke bare nettsiden.

Nyhetsbrev og kampanjer

Vi bruker gjerne Mailchimp som motor til våre kunders epostkampanjer. Med disse verktøyene får dere også en pplattform som gjør det enkelt å følge opp popularitet.

Sosiale medier

Vi Lager gjerne en Facebookside som ligner websiden, men kanskje er det andre kanaler som fungerer best for din målgruppe? Har dere vurdert Linkedin, Twitter og Youtube eller Vimeo?

Digitale annonser

Mange nettsider laget for å vise annonser – det kan være vel verdt å lage noen digitale annonser for å lede oppmerksomhet mot hva du tilbyr.