En leverandør for alt du trenger på web

 Skreddersydd til deres behov!

Nettsider

Vi leverer tiltalende nettsider som engasjerer, konverterer, begeistrer og oppmuntrer kunder til å vende tilbake til nettopp dere.

Nettbutikker

Trenger du en nettbutikk som er fleksibel og enkel å bruke? Vi designer & drifter nettbutikker basert på Open Cart eller WooCommerce.

e-post og samhandling

Gjør hverdagen enklere for alle medarbeidere ved å bruke Zimbra Collaboration Suite til e-post og informasjonsdeling.

Apps & mobilløsninger

I dag er det mange som mange besøker nettsiden din fra andre enheter enn en PC, som for eksempel smart-telefoner og nettbrett.

SSL gir troverdighet

Et SSL-sertifikat gir kundene forsikring om at all data er kryptert og at det faktisk er din virksomhet som ligger bak nettsiden eller applikasjonen. Hvert nettsted med et sertifikat vises også med den lille grønne hengelåsen i adressefeltet, som visuelt illustrerer at dette er et sikkert nettsted. Dette gir sikkerhet for dine besøkende og en garanti for at det er trygt å fylle ut skjemaer eller lignende.

Automatisk sikkerhetskopiering

Vi ser etter dine data som det var gull. I dag er det absolutt nødvendig å ha en sikker og velprøvd backup løsning. Dagens trusler er mange, og vi hører nesten hver dag om selskaper som mister viktige og uerstattelige data. Selv store selskaper som Maersk kan bli rammet, og det er nesten umulig å sikre 100%. Det du bør gjøre, er at du alltid kan gjenopprette de nødvendige dataene raskt og enkelt.