Bli funnet på Google

Hvordan skal kundene finne frem til deg? Vi kan hjelpe deg så det blir lettere for kundene å finne deg på nett.

Den vanligste metoden for å finne frem til bedrifter og organisasjoner på Internett er via søkemotorer. Undersøkelser viser at 90% av all trafikken via søkemotorene havner hos de 20 første bedriftene i et søkeresultat. Ofte finner kunden det han leter etter blant de 10 første treffene. Søkemotoroptimalisering hjelper Google eller andre søkemotorer å finne din nettside og rangere dine søkeord.

En god plassering på søkemaskiner gir din virksomhet større eksponering og bidrar til økt kundebesøk på dine hjemmesider. Vi har god erfaring med flere ulike teknikker, men den raskeste og mest effektive på kort sikt er etter vår mening Google AdWords.

Hvilke søkeord skal du velge?

Før vi går i gang med selve optimeringen av nettsiden, gjør vi en analyse av hvilke søk  nettsiden skal optimeres til.  Baseret på denne analysen, lager vi enplan for hvordan vi kan forbedre dine plasseringer.

Hvorfor velge oss?

Vi er vant til å jobbe med behovsanlyse og kravspesifikasjoner for kunder i ulike bransjer og organisasjoner.
Vi sørger for helhetlig strategi på alle dine digitale kanaler, ikke bare nettsiden.
Vi setter alltid opp med SEO vennlige URL så det blir lett for Google Roboten å finne dere. Vi kan mange andre triks også, som vi gjerne deler med våre kunder.

AdWords

Betalte annonser på Google er en effektiv markedsføringskanal.

Søkeord

Hva er det viktig at kundene søker etter? Vi hjelper deg med analysen.

Hjelp til selvhjelp

Vi har mange tips og triks til hvordan du kan tilpasse innhold så det blir lettere for søkerobotene å finne ditt nettsted.