E-post og samhandling

Del adressebok, aktiviteter og dokumenter

Gjør hverdagen enklere for alle medarbeidere ved å bruke Microsoft 365 Business til e-post og informasjonsdeling. Med denne løsningen kan alle se hverandres kalendere og dele adressebøker, også på mobilen. Dere kan også lagre og dele dokumenter i skyen.

Tilgjengelig uansett sted og enhet. Også offline
Mer enn bare e-post. Også bedriftens samarbeidsløsning. Sikrer kontinuitet
Data ut av huset. Backup kan settes opp etter ønske. Enkel overflytting til ny telefon
Brukervennlig webgrensesnitt
Push synkoniserer med mobiltelefon
Del og inviter medarbeidere til å samarbeide om oppgaver
Holde styr på kontakter, enten de er private eller bedriftens
Dele og organiserer aktiviteter og møter

E -post og kalender

Se alt innhold, samtaler, oppgaver eller tidsplaner fra mobilen, datamaskinen og andre enheter. Planlegg enkelt på farten med delte mobilkalendere, der du når som helst kan se om kollegene dine er tilgjengelige. Organiser teamet ditt, uavhengig av avstander, med gruppeinnbokser som hele tiden synkroniseres på tvers av enheter.

Samarbeid

Det er enkelt å dele dokumenter med teamet ditt, og all kommunikasjon, tillegg og korreksjoner lagres sentralt på ett sted. Du kan redigere dokumenter samtidig og til og med kommunisere direkte via Microsoft Teams -applikasjonen. Samarbeid på tvers av plattformer og geografiske steder har aldri vært enklere.

Mobilitet og produktivitet

Arbeid uansett hvor du er, når du trenger det, på enheten du har tilgjengelig. Del filer. Gå på møter. Hold deg oppdatert med teamet ditt. Når det er arbeid som skal gjøres, er kontoret ditt tilgjengelig. Å være produktiv med Microsoft Office 365 er enkelt.